Felnőttképzési engedély számunk: E/2022/000154

 

Egyéb szakmai képzéseink

—-

 

Felnőttképzést kiegészítő tevékenységeink

Előzetes tudásszint felmérés 

Az előzetes tudásszint-felmérés célja, hogy pontosan meghatározza az ügyfél korábban megszerzett ismereteit, készségeit és gyakorlati tapasztalatait. Az előzetes tudásszint felmérésének további célja, hogy rendszerezett formában bemutassa az ügyfél számára hol tart most, melyek tudásának az erős, illetve a gyenge oldalai.
Az előzetes tudásszint-felmérést a képzésszervezők végzik, mely a választott képzés tekintetében az ügyfelek elméleti szakmai képességét és készségszintjét kívánja felmérni. Lehetőséget teremtünk ezzel, már a szakma kiválasztásánál a várható tudásszinthez igazított csoportok összeállítására.
Szolgáltatás díja: ingyenes

Elhelyezkedési tanácsadás 

Az elhelyezkedési tanácsadás alapvető célja, hogy biztosítsa mindazokat az ismereteket és információkat, amelyek segítségével a kialakult élethelyzetüket kezelni tudják és a lehető legrövidebb idő alatt képesek lesznek új álláshelyük megszerzésére.
Az elhelyezkedési tanácsadás biztosítja az ügyfeleknek, hogy megtervezhessék konkrét, megvalósítható karriercéljaikat és megismerjék a célok eléréséhez szükséges legfontosabb módszereket és eszközöket.
A tanácsadás során átgondolják a résztvevők az érdeklődési körüknek képességeiknek megfelelő leginkább alkalmas szakmai lehetőségeket. Az elhelyezkedési tanácsadás során jobban megismerhetik a választott szakmát, a megszerzett képesítéssel megszerezhető munkaköröket, elhelyezkedési lehetőségeket. Kialakíthatják álláskeresési elképzelésüket és technikájukat.
Szolgáltatás díja: ingyenes

 

Általános képzői adatszolgáltatási tájékoztató ide kattintva érhető el.
Általános képzői adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.