GER-APP – AZ INAKTIVITÁS NEM LEHETSÉGES

A Mátrai Hegesztéstechnikai Kft. 3 ország Horvát, Szlovén és Olasz partnereivel együttműködve részt vesz Az idősek egész életen át tartó tanulása Erasmus + projekt KA2 Parnerségi projektben (Project No 2020-1-HR01-KA204-077766)

Projektünk kezdete óta az inaktivitás nem opció, minden partner intenzíven dolgozik azon, hogy lefektesse azokat az alapokat és tevékenységeket, amelyek elősegítik az idősek élethosszig tartó tanulását. A kíváncsiság és a folyamatos tanulásra való hajlandóság fontos eleme a minőségi öregedésnek, különösen a gyorsan fejlődő világban, ahol folyamatosan új készségekre van szükség. Az elmúlt hónapokban a partnerek különböző képzéseken vettek részt, hogy bővítsék az öregedéssel kapcsolatos ismereteinket. Megismertük a modern gerontológiai megközelítéseket, és áthidaltuk azokat azokkal a tapasztalatokkal, amelyeket idős emberek osztottak meg velünk. Az elméleti és gyakorlati ismeretek pozitívan hozzájárulnak a projekt eredményeinek általános minőségéhez.

  1. március 3-4 között kerül megrendezésre Ljubljanában a negyedik projekt találkozó. A Mátrai Hegesztéstechnikai Kft. az IO4 – Hogyan lehet eredményeket elérni? című gyűjtemény kidolgozásának felelőse. A találkozó alkalmával a már elkészült gyűjteményt fogjuk bemutatni és a partnerekkel megvitatni.

 

“Élj úgy, mintha holnap meghalnál. Tanulj úgy, mintha örökké élnél.”Mahatma Gandhi

Benus Ferenc

ügyvezető igazgató