Bemutatkozik a CS WAVE

 

Tudj meg többet a CS WAVE-ről, további cikkek:

03A XXI. század komoly változásokat hozott az élet minden területén. Az ipari fejlődés  gyorsabb ütemét tekintve elmondható, hogy a számítógépek elterjedésével az informatika robbanásszerű fejlesztéseivel a digitális technológiák ipari alkalmazásainak sokszínűségével és lehetőségeivel  ütemet tartani nem egyszerű feladat különösképpen ebben a rohanó világban…

 

 

A folyamatosan változó piaci igényeknek megfelelően az idén elkészült a CS WAVE hegesztés oktató szimulátorunk legújabb verziója( a CS WAVE LITE ), amely egy hordozható változata a már eddig is ismert nagytestvérének.

Az új eszköz francia-magyar fejlesztés eredménye, amely ultrahangos mozgáskövető rendszerrel van felszerelve a hegesztés során előforduló ( gyakran bonyolult ) mozgáskoordináció lekövetésére valamint a képernyőn történő megjelenítés fáziskésés nélküli megvalósítására.

 

Az eszköz továbbá gravitációs szenzorokkal is fel van szerelve, mely lehetővé teszi a legkülönfélébb pozíciókban történő gyakorlást a tanulók számára. A szimulátor fontos szerepet fog betölteni a hegesztés, mint hiányszakma a fiatal generációk körében történő népszerűsítésében, a progresszív tanulás elsajátításában. Rugalmasan használható a  Magyarországon még újonnan bevezetett IIW/EWF irányelvek szerinti moduláris felépítésű hegesztőképzésben.